Satan behöver inte förnya sig

Förföljelsen av Judarna under andra världskriget började med att man bojkottade deras varor. Idag kan vi se att Satan upprepar sina metoder, men på bredare front. Hitler skördade vad kyrkan sått och okunniga ledare var till stor hjälp för Satan. Så är det även idag.

Det finns många religiösa ledare som går med i ledet för att bojkotta Israel. Media är helt i Satans våld och dessa ledare läser kvällstidningarna istället för Bibeln. Jesus skall komma tillbaka och från Jerusalem skall Han regera.

Som pånyttfödd kristen är jag medborgare i Guds Rike och jag ser Jerusalem som min huvudstad, då vill jag inte att den skall delas. När då religiösa ledare gör gemensam sak med världen och vill dela på Guds stad Jerusalem, har Jesus omöjligen fått bli Kung i deras liv, de har en annan herre och älskar världen mer än Guds Rike.

Det finns alldeles för många ”Kristna” ledare som inte är födda på nytt, de har läst och hört om Jesus men de har ingen relation med honom och Han har inte fått bli Kung i deras liv. Det är kyrkans stora katastrof i dag. och den kan inte botas med debatter och diskussioner.

Botemedlet heter BÖN.

Annonser

2 Responses to Satan behöver inte förnya sig

 1. sabrasweden skriver:

  Tack Håkan!

  Detta fångar på ett utomordentligt sätt vad det handlar om. Det är klart att Israel och judarna är en nagel i ögat på ersättningsteologerna, som då samlar sina krafter i enhet mot Israel. Dessutom: Kärlekslösa debatter där man tar heder och ära av varandra är knappast fruktbringande.

  Skulle vilja komplettera din sanning om att botemedlet är bön. Hur ska man lära känna och få en relation med vår Herre, om man inte läser hela bibeln och därmed även får insikt om att vi har med en helig Gud att göra.

  Gud välsigne dig!

 2. Linnea skriver:

  Mycet bra sagt. Håller med Dig till fullo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: