ETT MÄRKLIGT UNDER

jamGården där Yindees systerson Jam är uppväxt, huset till höger hjälpte Yindee dem att bygga 1994. Nu har Jam ett eget stycke mark
några km. därifrån och håller på att bygga ett hus där.

Vi har under årens lopp varit med om många under, men det här är utan tvekan det märkligaste. Yindee har under en lång tid sökt efter en lämplig tomt i Thailand och hela tiden har det varit nya projekt, ärligt talat så började jag få nog av detta virriga sökande.
För någon dag sedan ringde hon till en bank för att höra sig för om tomter de erbjöd. Hon fick först inget svar, men efter några försök var det en person som svarade. Det var hennes systerson Jam, han blev lika förvånad som Yindee. Hon brukade hjälpa sin syster och vara barnvakt åt Jam när han var liten och har länge önskat att få kontakt med honom men har inte haft hans  telefonnummer eller adress.
Det är verkligen ett udda mirakel, det finns inte ens en likhet mellan numret till Jam och numret till banken, men när hon ringde på bankens nummer hamnade hon hos sin systerson Jam, utav alla miljoner abonnenter som finns i Thailand. Hur det gått till kan nog ingen människa räkna ut, men nu har hon skrivit in hans nummer i sin telefonbok.
Efter en stunds samtal talade han om att det nog fanns tomtmark till salu i närheten där han håller på att bygga. Nu skall han ta reda på den saken och vi skall få besked. Jag tror faktiskt att det är Gud själv som gått in som fastighetsmäklare. Håll med om att det var ett mycket märkligt under.

banan

Bananer finns det redan på tomten

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: