Sverigedemokraterna

På Stefan Swärds blogg hittade jag en kommentar av Sefast Tronde, den var så bra att jag frågade om jag kunde få publicera den som gästblogg. Jag fick ett ja till svar och här kommer den.

SefastTronde • för 4 dagar seda

Stefan Swärd säger: ”De som tjänar på bilbränderna och stenkastningarna är Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson, de kommer att använda dessa händelser för politiska syften, och ge mer näring åt främlingsfientliga strömningar.”

Främlingsfientlighet för mig är snarast att ta emot fler än vad man kan integrera och ta hand om på ett bra sätt. Att skapa getton och segregation mellan invandrare och infödda svenskar, och bygga ett samhälle som befrämja kulturkonflikter är även enligt min mening främlingsfientligt.

Tänk vad märkligt det är att Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna skall tillvitas skulden för all möjlig främlingsfientlighet, trots att de hela tiden talar om att lägga om invandringspolitiken till något som Sverige kan hantera. Och att rikta in större stödinsatser mot flyktingar i deras närområden, vilket skulle vara en hjälp för många gånger fler… Varför kan inte Jimmie Åkesson börja att bemötas för vad han faktiskt säger, utan att det förut skall tolkats genom andra politiker och genom medias förvrängningar…? Varför kan man inte bemöta honom lika anständigt, och med samma respekt som man bemöter alla andra politiker?

Den oheliga kompakta hegemonin av vad som anses vara politiskt korrekt, stött av samtliga övriga partier (inkl. vänstern!!!) har tydligen fått en stark dominans även inom kristenheten, och Stefan Swärd följer givetvis med eftersom han inte vill stöta sig med etablissemanget i de finare salongerna… Rätta mig om du anser jag har fel, eller framlägger en vrångbild, Stefan!

MVH / Sefast Tronde

Annonser

2 Responses to Sverigedemokraterna

  1. Celia skriver:

    Så bra. Skönt att läsa en annan syn på hela Sveriges soptunneparti nån gång. Ställer mig bakom den och förra inlägget också och parkerar där.

  2. Birgit Severin Forslund. skriver:

    Applådet i mängd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: