En centerpartist i fågelholken?

cuf
En centerpartist har flyttat in i två av holkarna på gården. Han är inte rädd för arbete, för han har en fru i varje holk.

CUF:s ordförande Hanna Wagenius har ju som bekant fått pippi och håller fast vid förslaget om månggifte, men den idén har hon nog inte fått genom fågelskådning, det är nog snarare en ond ande som kvittrat i hennes öra. Hanna menar att oavsett hur förslaget tas emot i dag så kommer det med tiden att bli lagligt med månggifte. Hon vet ju att politikerna och media stöder islamiseringen i Sverige och räknar därför med att hennes förslag skall ge röster i framtiden. Men Hanna vet nog inte att idag blir många muslimer frälsta i Sverige, så jag hoppas att hon får uppleva en grov missräkning.

Nu tror jag inte heller att flugsnapparen fått sin idé om att ha två fruar från Centern eller av att ha lyssnat till en ond ande, den lyssnar nog inte till så låga förslag där den sitter högt uppe i björken och sjunger “tur att jag inte är en människa”.

Gud vet varför flugsnapparen har två fruar, men en sak är säker till skillnad från människan har den det inte på grund av ett uppror mot Gud.

Håkan Nilsson

Annonser

One Response to En centerpartist i fågelholken?

  1. Birgit Severin Forslund. skriver:

    Applåd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: