Muslimskt inflytande i utbyte mot ofödda barn.

Det finns en arme av onda andar som är verksamma i Sverige i dag. Deras uppdrag är att utnyttja invandringen i Sverige för att bryta ny mark för muslimsk religion och de använder sig av politiker och massmedia, som mörklägger sanningen. Det är ingen ände på stolligheterna som produceras.

Mona Salin ger SSU rätt och säger att den vita majoriteten är problemet. Men Aftonbladet har gjort en undersökning där invandrare inte är underrepresenterade. Av livstidsdömda i Sverige är hälften utlänningar eller invandrare.

Det finns de som menar att vi skall sluta fira jul och påsk, för att invandrarna kan känna sig utanför. En ung kvinna blev sextrakasserad av en muslimsk grabb och hon svarade med att sopa till grabben så att hans näsben brast. Kvinnan blev åtalad. Hon hade inte rätt att freda sin kropp. Man undrar om domaren redan börjat använda Koranen som rättesnöre, för den ger männen rätt att även våldta kvinnor.

Reinfeldt sa att “vi behöver fler invandrare för det föds så lite barn i Sverige.“ Hade han varit sanningsenlig skulle han sagt att vi behöver fler invandrare i Sverige för vi har gjort så många aborter. Med andra ord, i det här landet byter vi ofödda barn mot muslimskt inflytande. Synden har sitt pris!

De flesta  invandrare som kommer hit är skötsamma och trevliga. Men märk väl att i de länder där muslimsk religion råder, är kvinnoförtryck godkänt, kristna slaktas och kyrkor bränns ner och det utan omvärldens protester. Här är det ännu bara bilar och byggnader som sätts i brand och polis och brandkår utsätts för stenkastning när de ingriper. Våldtäkter och kriminalitet har också ökat markant. Unga muslimer i Malmö prisar och upphöjer Hitler och Stalin och har skapat en otrygg miljö för Judar, vilka många redan har flyttat från Malmö.

Annonser

3 Responses to Muslimskt inflytande i utbyte mot ofödda barn.

 1. Sefast Tronde skriver:

  Ja, vi bör sannerligen ropa till Gud att befria vårt land från alla orena, sataniska och religiösa andemakter. Förståelsen för detta är nästan obefintligt i vårt lands kristenhet. Men Gud som hör bön förmår allt: När Elia i sin förtvivlan ropade till Gud, ”-Jag allena är kvar”, fick han svaret från Gud att, ”Jag har sparat sjutusen män åt mig, som inte hava böjt knä inför Baal eller givit honom sin hälsningskyss.”

  Om vi ropar till Gud kanske vi även får uppleva att han använder invandrargrupper till att återevangelisera vårt land, och bryta ner alla dessa religiösa fästen.

  Gud välsigne er, Håkan och Yindee!!!

 2. Celia skriver:

  Ja som vanligt sätter du fingret exakt på problemet, Håkan. För om man räknar på hur många aborter det görs i Sverige så är det ungefär jämförbart med antalet årliga invandrare.
  Men som Sefast Tronde skriver så finns det en kvarleva kvar i Sverige som ska ställa sig på murarna och ropa till Herren om hjälp. Och jag kan mycket väl tänka mig att Gud gör precis så – använder invandrarna, de omvända muslimerna – till att föra Sverige tillbaka till Gud igen.

 3. Birgit Severin Forslund. skriver:

  Tack för detta så sanna inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: