Och hela huset uppfyldes av Guds härlighet

På 1700-talet levde en grek vid namn Kosmas. Han frambar förutsägelser som gällde framtiden. Det var klara och kortfattade budskap som han frambar. Här ett exempel: ” Det skall komma en tid då Djävulen framgår ur en låda och skriker, och hans horn skall stå på taket.” En drastisk beskrivning av TV med antennen på taket. (www.flammor.com) Nog får man säga att Djävulen fått mycket utrymme i denna låda, men han får maka på sig mer och mer.

Förut när jag var yngre låg jag gärna och stirrade i det runda fönstret på tvättmaskinen, den hade alltid bättre program än på TV, mitt favoritprogram var kulörtvätt med 2000 varvs centrifugering. Tvättmedel som luktade äpple var bra mycket bättre än såporna på TV, och bättre med tvättlödder än med slödder. Men prisat vare Gud, Husse och Matte tittar på de kristna kanalerna och de kanalerna blir bättre och bättre så numera har jag lämnat platsen framför tvättmaskinen. Djävulen har fått maka på sig i lådan och det har jag själv också fått vara med och bidra till.

Lördagen den tredje maj ringde Stefan och Maria Hallman på Visjon Norge och undrade om jag ville komma och sjunga i deras direktsända sverigeprogram på tisdagen den 6/5. Matte skulle berätta om sitt liv med Jesus också och Husse skulle berätta hur jag blev fri från fruktans ande. Vi tackade ja till kallelsen och for till Drammen i Norge. Det var en verkligt spännande upplevelse och så snälla och trevliga de var. Jag blev väldigt trött av resan och nu i efterhand tycker jag nog att det var lite pinsamt att jag låg i studion när jag sjöng den första sången. I natt blir vi åter uppe till sent och tittar på God TV:s direktsändningar från mötena med Todd Bentley i Florida. Så jag är minsann inte ensam om att maka djävulen åt sidan i lådan.

Annonser

3 Responses to Och hela huset uppfyldes av Guds härlighet

  1. Gunilla skriver:

    Jag undrade just hur många mer än jag som sitter och tittar på detta fantastiska i Florida. Synd att jag missade er på tv, det hade jag verkligen velat se.

  2. singingdogblogg skriver:

    Det är nog ganska många fler än vi som ser på sändningarna från Florida när man betänker att det sänds i 240 länder. Det finns många som har svårt med Evangelistens tatueringar, men jag tror att Gud tillåter det för att sortera bort de religiösa och de som är kristna i egen kraft. Man vet aldrig hur Gud leder kanske vi träffas någon gång, då skall du få låna en inspelning från programmet i Visjon Norge. Gud välsigne dig.

  3. Gunilla skriver:

    Oh ja, jag hade själv svårt för tatueringarna och piercingarna, men jag har blivit helad från mina fördomar. Gud är stor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: