Sex har med Himmelriket att göra

 

Varför är Satan så vred över äktenskapet mellan man och kvinna? För att det är Guds idé. Gud har ingenting emot sex, tvärtom, det är ju faktiskt Han som har hittat på det. Men Han vill att sex skall vara höjdpunkten inom äktenskapets trygga ram, mellan EN MAN och EN KVINNA.

I intimitet och trohet skall de stå starka tillsammans och ge varandra en frihet ooch lycka som bubblar invärtes också dagen efter. Gud har en underbar skatt i beredskap för en man och en kvinna som har beslutat sig för att gå segrande genom alla kriser.

I dag hejar Satan på allt annat, men inte förbundet mellan EN MAN OCH EN KVINNA. Han har dessutom kontroll över många religiösa ledare som inte känner Jesus. De är så förvirrade att de välsignar det som Satan gör. Varför? Satan vet så väl att Himmelen befolkas via Jorden och att det slutligen leder till hans totala sammanbrott.

Satan skulle helst se att människor bara hade sådana relationer där inga barn kan bli till och framför allt att barnen inte skall få den kärlek och trygghet som PAPPA och MAMMA ger. 

Ur boken SMS från Himmelen.

Annonser

3 Responses to Sex har med Himmelriket att göra

 1. andreas, igen! skriver:

  Tja! Då är jag här igen och ifrågasätter lite!
  Visst är de så att de finns olika religioner i världen, men du kan väl inte på allvar påstå att Djävulen har skapat dom?
  Till exempel.
  Islam. Koranens innehåll skiljer sig från Bibelns med bara 7%. Satan är väl elakare än så?
  Hinduismen. En Hindu dödar inte ens insekter för att de är mot hans/hennes tro, är Satan verkligen så barmhärtig?
  Budhismen. Handlar om kärlek och kärlek och kärlek. Satan är väl mer hatisk än så?
  Mina funderingar gäller texten ”I dag hejar Satan på allt annat, men inte förbundet mellan EN MAN OCH EN KVINNA. Han har dessutom kontroll över många religiösa ledare som inte känner Jesus.”

  Sex innom äktenskapet är kanon, är man gift ska man inte ha sex med någon annan än sin partner. Om man inte är överense om något annat dvs. Men vad är det för fel på att ha sex med någon av samma kön? Sex har man för att man tycker det är skönt, av samma anledning onanerar man. Du behöver inte svara på just den här frågan om du inte vill, men även du har väl ru*kat? Vilket kön man vill ha sex med är väl upp till var och en?

 2. singingdogblogg skriver:

  Hej Andreas!
  1. Satan har inte skapat någonting, det är utöver hans förmåga.
  2. Det spelar ingen roll hur bra eller nära kristendomen andra religioner är. Kristendomen skiljer sig från dem alla för den är ingen religion utan en relation med Gud, som Jesus gjort möjlig och som Den Helige Ande gör till en verklighet i vårt liv.
  3. För att förstå den djupa innebörden i Guds idé med familjen måste du få en uppenbarelse från Gud, bed om att få den i Jesu namn.
  Blessings från husse och matte.

 3. Andreas skriver:

  Kristendomen är en religion, slå upp de i en ordbok! 🙂

  Jag förstår varför man ska leva man och kvinna, för att världen bygger på motpoler, ljus och mörker, upp och ner, man och kvinna etc. Utan honor kan vi hanar inte fortplanta oss, och tvärt om. Men jag själv ser det inte som något fel att leva man och man eller kvinna och kvinna, om man nu skulle föredra de.
  Du skulle inte kunna tänka dej att göra ett försök på en förklaring med Guds innebörd med man och kvinna relationen? Eftersom jag inte är troende så skulle jag inte få något bönesvar eller någon uppenbarelse, jag har ju inget att be till.

  Okej?
  Gud kanske har skapat dom andra religonerna också?
  Eller har människan själv gjort det?
  Eller har Satan tagit kontroll över den som har skapat de andra religonerna, och på så vis fått han/henne att skapa dom?
  Om de rätta svaret är de sista så har du precis talat emot dej själv, för då har ju Satan skapat något. Eller har jag missuppfattat allt, och religionerna har skapats av något annat och Satan sen tagit kontroll över ledarna? Förklara gärna det där lite grundligare så jag förstår hur du menar, det är ju ändå du som publicerat texten. 🙂
  Vh. Andreas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: