Hela jorden skall dränkas i vatten

I begynnelsen av min blogg kom det en kort kommentar ”hund?” Men Gud har aldrig satt frågetecken efter oss hundar, däremot har Han satt ett tydligt frågetecken efter människan. I Bibelns första Mosebok kap. 6 verserna 5 och 6 står det skrivet ”Men HERREN såg att människornas ondska var stor på jorden, och att deras hjärtans alla uppsåt och tankar beständigt voro allenast onda, då ångrade HERREN att han gjort människorna på jorden, och han blev bedrövad i sitt hjärta.”

Sedan vet vi hur det gick, Gud lät vatten övertäcka hela jorden för att utsläcka allt liv. Endast Noa hans familj och alla djuren de tagit med sig in i arken överlevde. När människorna åter förökade sig, förökades också ondskan på jorden igen och i dag är det åter som på Noas tid.

Nu är det hög tid för Gud att handla. Han har redan börjat och Han kommer att övertäcka hela jorden med vatten. men inte med vanligt vatten utan med ”levande vatten,” sin HELIGE ANDE. För den som vill vara med och surfa på den vågen, gäller det att snarast anförtro sig åt Jesus. Själv är jag innesluten i det ord som Paulus skrivit i romarbrevet kap. 8 vers 19. ”Ja, hela skapelsen väntar med spänning att få se vilken härlighet Guds barn skall få.” (Levande Bibeln)

paraply2.jpg

Var inte rädd, anförtro dig åt Jesus.
Foto Håkan Nilsson

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: