Rondellhundar och rondellmänniskor

Vilket drev det blev när konstnären Lars Vilks fick sin rondellhund publicerad i Nerikes Allehanda. Muslimer världen över skällde och hotade, trots att de allra flesta aldrig sett teckningen. Men jag och alla andra hundar är de som verkligen har blivit förolämpade genom Lars tecknade rondellhund. Men från oss har inga protester hörts, vi är inte som människor, så att vi skäller och bråkar när vi blir förolämpade. Inte ens en kamphund har morrat.

Det finns ett mycket större problem och det är alla dessa rondellmänniskor, kanske är det för att vi lever i en ”välfärdsstat” som dessa är så vanligt förekommande i Sverige. Rondellmänniskorna är de som blivit så ett med sina problem, att de bara kör runt runt och aldrig vågar köra ut ur rondellen. De lever hellre med sina problem, än att våga sig på en förändring. År ut och år in kör de runt, självömkan är drivmedlet och det bara fylls på eftersom.

Det finns bara en lösning för dessa människor och det är att de krockar. Då måste de kliva ur sin situation. Var en som vågar förvalta ditt liv. Det finns inget mer tragiskt än människor som vid livets slut upptäcker att de inte har levt, som aldrig vågade köra ut ur rondellen för att göra det de drömde om. Det är bättre att misslyckas i livet än att vid livets slut bli ett offer för grämelse och bitterhet. ”Grämelse bor i dårars bröst” så står det i ordspråksboken.

Rondellmänniskor

OBS rondellhunden på bilden föreställer INTE Mohammed

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: